Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

The Biodiversity Information Standards (TDWG) 2022

17. oktober, 2022 @ 9:00 21. oktober, 2022 @ 17:00 Sofija, Bolgarija (UTC+3)

Biodiversity Information Standards (TDWG) 2022
Spletna stran dogodka:https://www.tdwg.org/conferences/2022/
Program:https://www.tdwg.org/conferences/2022/session-list/
Opis:Vsakoletna konferenca o informacijskih standardih o biotski raznovrstnosti (TDWG) bo letos potekala pod naslovom »Skupaj močnejši: standardi za povezovanje podatkov o biotski raznovrstnosti«, gostil pa jo bo znanstveni založnik in ponudnik tehnologije Pensoft v sodelovanju z Nacionalnim prirodoslovnim muzejem in Inštitutom za raziskave biotske raznovrstnosti in ekosistemov pri Bolgarski akademiji znanosti. Dogodek bo potekal v hibridni obliki. Predavanja bodo pretočno predvajana v živo, posneta in objavljene v nekaj urah za posameznike, ki se bodo konference udeležili na daljavo (potrebna je registracija).

Poleg uvodnih in zaključnih plenarnih zasedanj bo konferenca obsegala 14 simpozijev in mešanico drugih formatov, vključno s kratkimi predstavitvami, delavnico, panelno razpravo, ustnimi predstavitvami in virtualnimi plakati.

Že sedmo leto zapored bodo vsi povzetki konferenčnih prispevkov objavljeni v namenski reviji TDWG: Biodiversity Information Science and Standards (BISS Journal).
Registracija:https://events.pensoft.net/events/tdwg-2022-hybrid-conference (dogodek je minil)
Skip to content